Platform niewkomers en werk is deel van OpenEmbassy

Evenement: Miniconferentie Kansrijk

Maatschappelijke initiatieven versterken voor een inclusieve arbeidsmarkt

06-09-2021

Kansrijk. Dat zijn heel veel mensen in Nederland die nu niet volledig mee kunnen doen. Diversiteit is kracht en inclusie maakt het verschil, maar dan moeten we wel af en toe een hand toereiken, een stoel bijzetten, of wat meer doorvragen.

Dat snappen de mensen achter de vele maatschappelijke initiatieven die Nederland rijk is allang. Maar hoe bevlogen ze ook zijn, ze komen toch soms wat drempels en hobbels op de weg tegen.

De ๐—บ๐—ถ๐—ป๐—ถ๐—ฐ๐—ผ๐—ป๐—ณ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ถ๐—ฒ ๐—ž๐—ฎ๐—ป๐˜€๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐—ธ staat in het teken van het versterken van die maatschappelijke initiatieven die zich inzetten voor een inclusieve arbeidsmarkt. Want hoe bouw je nu een duurzaam, sterk ecosysteem rondom deze initiatiefnemers, zodat zij met volle energie en aandacht met hun werk bezig kunnen zijn?

๐——๐—ฒ ๐—ผ๐—ฟ๐—ด๐—ฎ๐—ป๐—ถ๐˜€๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ ๐—ถ๐˜€ ๐—ถ๐—ป ๐—ต๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฃ๐—น๐—ฎ๐˜๐—ณ๐—ผ๐—ฟ๐—บ ๐—๐—ผ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป & ๐—ช๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ ๐—ฒ๐—ป ๐—ฃ๐—น๐—ฎ๐˜๐—ณ๐—ผ๐—ฟ๐—บ ๐—ก๐—ถ๐—ฒ๐˜‚๐˜„๐—ธ๐—ผ๐—บ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€ & ๐—ช๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ, beiden gefinancierd door de Goldschmeding Foundation. Wij weten inmiddels uit ervaring dat alle to do’s (nรณg een rapport schrijven, nog een aanvraag voor financiering doen) het werk dat we eigenlijk willen doen kan overschaduwen. Maar we hebben รณรณk ervaren dat er manieren zijn waarop verschillende aspecten โ€“ financiering, onderzoek, community en kennisdeling – elkaar onderling kunnen versterken.

Van financiรซn tot onderzoek tot community en kennisdeling, het komt tijdens de mini-conferentie aan bod. We zoeken verbinding met jullie; sociaal ondernemers, gemeentes, onderzoekers, jongerenwerkersโ€ฆ om zo samen onze impact te vergroten.

LOCATIE: Metaal Kathedraal (Utrecht)

DAGPROGRAMMA:

10:00 Inloop

10:30 Plenaire sessie

11:30 Workshopronde 1

12:30 Lunchpauze

13:15 Workshopronde 2

14:30 Afsluitende plenaire sessie

15:30 Borrel

17:00 Einde

Moderator: Gatra Peshtaz, adviseur diversiteit en inclusie, moderator vanuit eigen onderneming, Gatra.

Sprekers: Annemiek Dresen, Oprichter & Directeur, NewBees โ€“ Peter Brouwer, Programmamanager Inclusieve Arbeidsmarkt, Goldschmeding Foundation – Antonella Carletti, Bestuurder, Avicenna College Rotterdam en Hussein Hajji Abdulsalam, medeoprichter en algemeen bestuurslid Edu4u.

Wil jij hier ook graag bij zijn? Geef je dan hier op! Er zijn nog een beperkt aantal (gratis) tickets beschikbaar.